Midwinterhoorn blazen
Ugchelen e.o.

Woensdag  20 februari , ALV , de nieuwe A-blazers en de winnaars

Op onze Algemene Ledenvergadering werden weer harde noten gekraakt. Discussies en afspraken hoe we het aankomende jaar weer verder gaan om de mooi traditie van het Midwinterhoornblazen in stand te houden. Dit jaar ook alvast een vooruitblik op de organisatie van het Gelders Midwinterhoorn Treffen. Dit wordt gehouden op 28 december 2019. De locatie is ook al bekend. We worden bij Staatsbosbeheer welkom geheten. De Kiosk, de Ugchelse Berg, zal onze partner in een hapje en een drankje zijn. We mogen gaan blazen op onze favoriete heidegebied net achter het Leesten.

Een feestelijk moment zijn altijd de huldigingen. We beginnen met de blazers die onze A-status hebben behaald. De nieuwe A-blazers hebben in de afgelopen adventsperiode meerdere malen de Olde Rôep in vier zuivere tonen laten horen. Dit jaar hebben we drie blazers die we het certificaat en de bloemen mogen overhandigen. Het begint met Silvia. Zij blaast al wat langer mee en heeft door goed te oefenen de zuivere klanken en gebonden noten laten horen. Sandra is begin december bij ons gekomen en heeft in  het verleden trompet gespeeld. Voor haar was de uitdaging een stuk kleiner alhoewel ze moest wennen aan de speelstijl. Bob heeft het blazen ook vlot opgepakt en heeft zelfs deelgenomen aan het Gelders Midwinterhoorn Treffen 2018, met een hele verdienstelijke score. Alle drie van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestatie. Na de A-blazers waren er bloemen en een bedankje voor de vertrekkende bestuurders. Hans en Henk bedankt voor jullie bestuurswerkzaamheden in de afgelopen jaren. 
De drie blazers, Casper, Jolanda en Henk, die de wisseltrofee Beste Blaasgroep Gelders Midwinterhoorn Treffen 2018 binnen haalden werden in het zonnetje gezet. Het certificaat van de Federatie als kopie in een lijst en een tinnen midwinterhoornblazer met inscriptie als herinnering aan deze prestatie. De foto's zijn van Ellen de Lange.


E-mailen
Bellen
Map